3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting gemeente

LED verlichting gemeente

LED verlichting in uw gemeente kan op veel manieren worden gebruikt. Als straatverlichting, wegenverlichting en tunnelverlichting. Veel verlichtingin gemeenten is verouderd. Dit zorgt voor slechte verlichting en mogelijk zelfs ongevallen. Door de oude verlichting te vervangen met LED verlichting gaat de gemeente er op veel fronten op vooruit. Zo scheelt het de gemeente 70% op de lichtrekening, maar vergeet niet dat LED verlichting veel minder onderhoud nodig heeft. LED verlichting gaat veel langer mee dan traditionele verlichting. Ook een zeer belangrijk punt om mee te nemen in uw overweging.

LED verlichting is duur in de aanschaf, maar dit verdient zich in veel gevallen terug binnen 2 jaar. LED verlichting kan u een besparing opleveren van wel 70% op de lichtrekening. Stralex heeft zeer goed LED leveranciers, rechstreeks uit de fabriek in China. U betaalt dus niet de hoofdprijs zoals bij grote merken als Philips en Osram. Maar u heeft wel dezelfde kwaliteit als deze merken.

Het overstappen op LED verlichting is een grote stap en deze moet u goed overwegen. LED verlichting heeft eigenlijk alleen maar positieve punten. Echter moet de LED verlichting wel goed geinstalleerd zijn. In dat gedeelte kan Stralex u adviseren. Stralex heeft ervaring met gemeenten die overstappen op LED verlichting.

 LED VERLICHTING SHOP | GRATIS ADVIES | OFFERTE MET PRIJSGARANTIE

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad