3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting fabriekshal

LED verlichting fabriekshal
Een fabriekshal hangt vol met verlichting, deze brand vaak meer dan 8 uur per dag, helemaal bij fabrieken met ploegendiensten. Hetvervangen van deze verlichting met LED verlichting kan een enorme besparing opleveren voor u. Maar LED verlichting heeft ook bewezen voordelen voor concentratie en gemoedstoestand. Dit betekent minder fouten in de fabriekshal en minder kans op ongevallen.

LED verlichting is duur in de aanschaf, maar deze investering verdient zich terug binnen 2 jaar. LED verlichting kan u een besparing opleveren van wel 70% op de lichtrekening. Stralex heeft zeer goed LED leveranciers, rechstreeks uit de fabriek in China. U betaalt dus niet de hoofdprijs zoals bij de grote merken Philips en Osram. Maar u heeft wel dezelfde kwaliteit als deze merken.

Het overstappen op LED verlichting is een grote stap en deze moet u goed overwegen. LED verlichting heeft eigenlijk alleen maar positieve punten. Echter moet de LED verlichting wel goed geinstalleerd zijn. In dat gedeelte kan Stralex u adviseren. Stralex heeft ervaring in het adviseren en installeren van LED verlichting in fabriekshallen.

 LED VERLICHTING SHOP | GRATIS ADVIES | OFFERTE MET PRIJSGARANTIE

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad