3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

ERARD TV VLOERSTANDAARD WILL 1400 XL WHITE (125CM)

TOP DESIGN EN KWALITEIT TV STANDAARD

Niet alleen het uiterlijk is fraai van deze TV standaard, maar ook het ontwerp. Aan werkelijk alles is gedacht, zo
als Erard dat
 vaak bij haar producten doet. Je kunt kiezen uit 5 verschillende posities waar de hoogte ingesteld van het hart
 van het scherm kan worden van +/- 115 t/m 125 cm hoog. De bekabeling kan zeer eenvoudig door de kolom naar de vloer worden gebracht en je kunt in de bovenzijde achter het scherm eenvoudig een 3 voudig stekkerblok in de kolom plaatsen, dit is naast het fraaie uiterlijk nou precies wat deze TV standaard uniek maakt.
 
Geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van minimaal VESA 200 x 200 tot maximaal 600 x 400 met een gewicht van maximaal 50 Kg. Dit maakt dit TV standaard geschikt voor schermen van 40 t/m 75 inch. De TV standaard is gemaakt van staal en voorzien van een krasbestendige laag epoxy poeder. De kolom is eenvoudig overschilderbaar, zo kun je de TV standaard dus eenvoudig intergreren in de omgeving.
 
Dus niet alleen het ontwerp, de bekabeling en de flexibiliteit is gedacht. Ook aan de mobiliteit, de TV standaard is voorzien van 6 zwenkbare wieltjes die vrijwel volledig uit het zicht wegvallen. Daarnaast is er zoals altijd goed nagedacht over de installatie. Vanzelfsprekend worden alle benodigde installatiematerialen meegeleverd. Deze zijn allemaal netjes verpakt in een genummerde verpakking. Deze nummering komt overeen met de handleiding en zo kun je eenvoudig stap voor stap de installatie
 uitvoeren.
 
Als indicatie voor installatie tijd van deze luxe TV standaard staat slechts 15 minuten. Een TV standaard die in geen enkele huiskamer, foyer of vergaderzaal zal misstaan. De hoogte is op een vrijwel ideaal niveau voor zittend publiek. Optioneel is er nog een glasplaat te krijgen die aan de pilaar te monteren is waar u evenuteel een laptop, blu-ray of ander apparaat op kwijt kunt. De afmeting van de glasplaat is 440 x 250 en deze kan tot +/- 5 kg dragen.

Klik hier voor deze standaard<<<< Heeft u vragen over deze standaard? Neem dan contact met ons op<<<< Is dit niet de Standaard die u zoekt? Bekijk ons hele assortiment hier<<<< SPECIFICATIES: Will 1400XL Verrijdbare TV Standaard Geschikt voor schermen van 40 t/m 75 inch Draagvermogen: max. 50 Kg Minimaal VESA gatenpatroon: 200 x 200 mm Maximaal VESA gatenpatroon: 600 x 400 mm Hoogte hart scherm +/- 125 cm (op 5 posities instelbaar) TV Diepte maximaal 8 cm Uniek kabelmanagement systeem, ruimte voor stroomblok in de pilaar Voorzien van 6 zwenkwielen, multidirectional Ø35mm (bijna volledig uit zicht) Materiaal: Staal Afmeting kolom 150 mm Voorzien van krasbestendige laag epoxypoeder Witte kolom is overschilderbaar in elke gewenste kleur Standaard kleur: Wit, Zwart en Titanium Afmeting grondplaat: 928 x 510 Incl. Installatie materialen in genummerde verpakking en overeenkomende installatie handleiding Optioneel verkrijgbaar - Glasplaat (AV plateau) Installatie tijd +/- 15 minuten Garantie: 10 Jaar TV Diepte maximaal 8 cm

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad