3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Epson EB 1400 Wi

Epson EB 1400 Wi
Geïntegreerd systeem voor interactieve projectie en vergaderruimten
Geef uw bedrijf een heel nieuwe dimensie met het interactieve alles-in-één systeem voor vergaderruimten van de wereldwijde marktleider in projectoren. De Epso EB 1400Wi stimuleert samenwerking en productiviteit met zijn combinatie van ultrakorte afstandsprojectie, interactieve whiteboard- en papieren flip-overfuncties en meer in één apparaat.

Grote beelden tot 100 inch projecteren vanaf een korte afstand
Druk de vergaderingsmemo onmiddellijk vanaf de projector af
Bespaar installatietijd dankzij een snelle draadloze verbinding
Maak direct op het geprojecteerde beeld aantekeningen met twee pennen
Sla presentaties, aantekeningen en meer direct op een USB-stick op
Verzend presentaties, aantekeningen en meer rechtstreeks per e-mail
Met de iProjection-app kunnen beelden draadloos worden geprojecteerd vanaf mobiele apparaten met IOS (4.2 of hoger) en7 Android™

Het complete interactieve pakket
 
Leg content vast vanaf externe bronnen, deel informatie en voeg deze samen via interactieve projectie en de eenvoudige interactieve hulpprogramma’s van Epson. Profiteer vervolgens van de doelmatige functies voor het opslaan, afdrukken of e-mailen van content.

Een nieuwe manier van presenteren
 
Deze projectoren met ultrakorte projectie voorkomen verblindend licht en schaduwen en leveren perfecte beelden. Eenzijdige presentaties behoren tot het verleden, want uw publiek is veel nauwer betrokken dankzij mogelijkheden om aantekeningen te maken in real-time en voor deelname vanaf meerdere locaties.

Eenvoudig te installeren en gebruiken
 
Meerdere apparaten en complexe training zijn niet langer vereist. Deze projectoren zijn zeer gebruiksvriendelijk van A tot Z. U kunt ze gemakkelijk in elk soort ruimte installeren en verbinden met een groot aantal bronnen, waaronder pc’s, mobiele apparaten, draadloze kantoornetwerken en USB-sticks.

Informatie intelligent delen
 
Geef content vanaf een groot aantal bronnen weer en sla uw bestanden op als PDF op een USB-stick of een netwerklocatie, druk ze af of verstuur ze per e-mail.

 
Met het digitale en interactieve Epson EB 1400Wi systeem is het publiek onlosmakelijk verbonden met de presentatie, wordt discussie gestimuleerd en kunnen ideeën worden toegevoegd, opgeslagen en gedeeld. Het resultaat is een soepel verlopende digitale werkstroom.
 
Projecteer grote, heldere en kleurrijke beelden vrijwel zonder schaduwen of verblindend licht.
Maak aantekeningen en verbeter presentaties met de twee interactieve pennen.

Druk documenten direct lokaal of vanaf een netwerkbron af.
Maak een elektronische flip-over en gebruik de mogelijkheden voor het toevoegen, kopiëren en verwijderen van pagina’s tijdens gezamenlijke bespreking van de content.
Sla gemaakte content lokaal op een USB-stick of op een netwerklocatie op, of deel deze per e-mail.
Neem controle over alle aspecten van presentaties en beheer documenten met het bedieningspaneel.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
 
Met één druk op een knop inschakelen, bron zoeken,content vastleggen van een externe bron, content (lokaal of op een netwerklocatie) opslaan.

Content Draadloos Geleverd (https://neon.epson-europe.com/download.php?file=/files/assets/source/w/i/r/e/wirelesscontentdelivery-interactive-projectors-nl-nl-7.mp4&smart=1)

Toon content draadloos vanaf een pc of mobiel apparaat en deel probleemloos informatie.
 
Met EasyMP-netwerkprojectie kunnen gebruikers content op een pc draadloos en direct via de projector weergeven en controle via muisbediening behouden
Sluit mobiele apparaten met iOS/Android aan en geef de content erop weer. Met de iProjection-app kunnen gebruikers content op mobiele apparaten rechtstreeks via de projector laten weergeven

Multilocatie Functie https://neon.epson-europe.com/download.php?file=/files/assets/source/m/u/l/t/multilocation-interactive-projectors-nl-nl-5.mp4&smart=1

Deel je pc-scherm met maximaal vier projectoren met netwerkverbinding. Aantekeningen afkomstig van een van de vier projectoren worden weergegeven via de andere drie apparaten dankzij de EasyMP-netwerkprojectiesoftware waarmee content en interactieve functies kunnen worden gedeeld.
 
Werk samen en maak aantekeningen vanaf externe locaties
Op het beeld kunnen aantekeningen worden gemaakt vanaf maximaal vier locaties.

Split Screen https://neon.epson-europe.com/download.php?file=/files/assets/source/v/i/d/e/videoconferencing-interactive-projectors-nl-nl-6.mp4&smart=1

Projecteer beelden vanuit twee invoerbronnen tegelijk, die zeer helder overkomen dankzij een schermgrootte tot 100 inch.
 
Voeg interactiviteit toe aan bedrijfsvergaderingen met toepassingen zoals Microsoft Office Excel, Word en PowerPoint2
Vergelijk en bespreek informatie uit verschillende bronnen tegelijk

 

Video Vergaderingen https://neon.epson-europe.com/download.php?file=/files/assets/source/v/i/d/e/videoconferencing-interactive-projectors-nl-nl-6.mp4&smart=1

Deel informatie en betrek het publiek bij uw presentaties door gegevens vanaf een pc te projecteren terwijl u tegelijkertijd een videovergadering houdt op hetzelfde scherm.
 
Communiceer met andere locaties terwijl iedereen dezelfde informatie bekijkt
Vergroot betrokkenheid en begrip door visueel contact te leggen met collega’s

Digitale Flip Over 

Maak een digitale flip-over, sla gemaakte content op en verzend deze of maak aantekeningen bij beelden die u kunt vastleggen vanaf een USB-stick of een documentcamera zonder dat u een pc hoeft aan te sluiten.

Maak elk vlak oppervlak interactief 
 
Maak een helder en interactief projectieoppervlak van 100 inch op een muur of een tafelblad en zorg voor een ideale omgeving voor samenwerking.
 
Interactieve pen levert ook muisbediening
 
Kies uit een groot aantal interactieve hulpmiddelen
 
Compatibel met vrijwel elke softwaretoepassing op pc’s
 
Vier bevestigingsposities (muur-, plafond-, bureaublad- en tafelprojectie)

Multimedia

Projecteer afbeeldingen met uw Smartphone en/of Tablet direct op de Epson EB 1400 Wi.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad