3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Een Unieke Draaibare Wandbeugel

Een Unieke Draaibare Wandbeugel

De Stralex A55 draaibare Wandbeugel is een professionele draaibare wandbeugel, gemaakt van keihard koudgewalst staal. Geschikt voor schermen met een minimaal gatentpatroon van 100 x 100 mm tot maximaal 400 x 400 mm met een maximaal gewicht van tot liefst 68 Kg. Dat maakt deze beugel uniek in zijn soort, zeker gezien de lengte van de wand maximaal 69 cm is, voorzien van 3 draaipunten (3x 180°) en ook nog eens +15°/-5° kantelbaar is. 

 

Buiten de extreme sterkte van deze wandbeugel, is ook de afwerking optimaal zoals je dat mag verwachten bij een professionele wandbeugel. Zo zijn bijvoorbeeld ook de armen zijn voorzien van kunstof kappen waar de bekabeling netjes doorheen kan worden gebracht. Alle onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit, zo ook de scharnierpunten. Deze wandbeugel is zoals alle producten van Wize voorzien van een Amerikaanse UL Certificering. 

 

De UL Certificering zegt bijvoorbeeld dat de wandbeugel getest is op maar liefst 4x het aangegeven gewicht en zoals de meeste wel begrijpen met de Amerikaanse mentaliteit moet dit ook echt wel zijn gedaan, want als er wel iets mis gaat heb je een miljoenen claim aan je broek hangen. Kortom, je kunt er blind vanuit gaan dat als het oppervlak waar de beugel op bevestigd gaat worden goed genoeg is, dat je scherm er als een huis aan zal hangen en er niets kan gebeuren.

 

Ingeklapt zal je scherm met deze beugel ongeveer 9 cm van de wand afkomen, volledig uitgetrokken zal dit 69 cm zijn, zoals gezegd dat is ongekend lang, zeker met dit draagvermogen. Zoals ook eerder gezegd heeft de wandbeugel meerdere scharnierpunten, maar naast alle draai en kantelmogelijkheden, heeft deze TV beugel ook nog een systeem waarmee je zonder gebruik van speciale gereedschappen heel eenvoudig het scherm volledig kan uilijnen. 

 

 

Deze unieke, ultra-sterke wandbeugel is afgewerkt met een stevige laag epoxy poeder coating, die beschermd tegen krassen en beschadigingen. Een hoge kwaliteit beugel waarbij het installatie gemak optimaal is. 

 

 

Specificaties Stralex A55 Draaibare Wandbeugel 

Stralex A55 Professionele Draaibare TV beugel

Geschikt voor schermen van 32 t/m 55+ inch schermen

Maximale belasting: 68 kg

UL-Certificering (gecertificeerd volgens Amerikaanse maatstaven, die hoger liggen dan in Europa)

Minimaal VESA Gatenpatroon: 100 x 100 mm

Maximaal VESA Gatenpatroon: 400 x 400 mm

Afstand tot de wand: 9 tot 69 cm

Voorzien van 3 scharnierpunten

Draaien: : 3x 180°

Kantelen: +15/-5°

Rotatie correctie: +3/-3°

Eenvoudige Installatie

Eenvoudige uitlijning na bevestiging van het scherm

Voorzien van krasbestendige laag Epoxy Poeder

Voorzien van kabel kanalen voor kabelmanagement

Materiaal: Koudgewalst staal met kunstof kappen

Gewicht: 10.3 kg

Kleur: Zwart

Garantie: 10 jaar

KLIK HIER VOOR STRALEX A55 DRAAIBARE WANDBEUGEL: https://www.stralex.nl/Stralex-A55-Draaibare-Wandbeugel/

Heeft u advies nodig over bij de aankoop van een TV Wandbeugel? Neem dan contact met ons op via 0208932379 of stuur een email met uw vraag naar [email protected]

Voor een overzicht van al onze TV standaards verwijs ik u naar ons complete assortiment.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad