3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Draaibare elektrische LCD TV muurbeugel

Draaibare elektrische LCD TV muurbeugel
Unieke elektrische TV beugel voor alledaags gebruik. Deze elektrische TV muurbeugel is zeer handig voor bij u in huis. Bijvoorbeeld als u ook TV wilt kijken aan de eettafel. Heeft u bijvoorbeeld een woonkamer die ongeveer als deze is ingedeeld, dan biedt deze elektrische LCD TV beugel de uitkomst. Strak tegen de wand als u in de woonkamer zit en uitgeklapt als u aan de eettafel zit.

Ook in de slaapkamer biedt deze elektrische TV beugel uitkomst. Heeft u niet genoeg ruimte voor de elektrische TV beugel tegenover u bed. Dan kunt u de wand naast uw bed gebruiken, om de beugel aan op te hangen. Een situatie die vaak voorkomt in een studio.

LET OP! Bij montage moet u beslissen aan welke kant de motor komt te hangen om de beugel automatisch te besturen. Hierna kan de beugel slechts een kant op draaien. Het is dus belangrijk dat u dit van te voren goed bedenkt.

Deze beugel is geschikt voor TV’s met een VESA maat tussen de 200 en 400. Doorgaans staat dit gelijk aan schermen tussen de 32 en 55 inch. U moet dit echter nog wel controleren om niet voor verrassingen te staan bij montage.

Alle montage benodigdheden zijn inbegrepen en de instructie handleiding is meegeleverd.

Wilt u weten wat deze elektrische TV muurbeugel u kost. Bekijk dan hier de prijs.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad