3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ TT04 TV vloerstandaard Pro

DQ TT04 TV vloerstandaard Pro

Hoge kwaliteit TV vloerstandaard van DQ. Deze TT04 vloerstandaard pro is een top kwaliteit TV standaard voor een betaalbare prijs. Geschikt voor vrijwel al uw zakelijke activiteiten, zoals presentaties, vergaderingen en beurzen. Meegeleverd met deze TT04 TV vloerstandaard pro zijn alle bevestigingsmaterialen, een AV drager, een camera drager en de wielen. Kortom alles dat u nodig heeft om de TV op uw TV standaard te monteren wordt meegeleverd.

Deze TV vloerstandaard kan TV’s dragen tot 50 kg. en staat dus gegarandeerd stevig. De meeste TV’s van tegenwoordig wegen namelijk niet meer dan 20 kg. Daarnaast kan deze TT04 TV vloerstandaard TV’s met de volgende VESA maat dragen, alles tussen de 200×200 mm. en 600×400 mm. Twijfelt u of uw TV past op deze TV vloerstandaard, neem dan contact met ons op en vraag het ons, wij controleren dit dan voor u.

Naast het chique moderne uiterlijk van deze TV standaard is deze tevens voorzien van talloze handige extra’s. Zo kunt u alle kabels wegwerken in het statief, zo hangen de kabels niet los en zijn deze mooi uit het zicht weggewerkt.

Tevens is de DQ TV vloerstandaard pro voorzien van twee handige dragers. Een onder de TV beugel, voor bijvoorbeeld uw laptop of TV decoder en een boven de TV beugel voor bijvoorbeeld een webcam of camera.

De wielen onder dit TV vloerstandaard frame zijn stevig en stabiel, ideaal om te verrijden binnen uw bedrijf tussen verschillende ruimtes of in een school tussen verschillende klaslokalen.

Om meer te lezen over deze DQ TT04 TV vloerstandaard pro klikt u hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad