3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ rotate xl black 97 cm tv muurbeugel

DQ rotate xl black 97 cm tv muurbeugel
De DQ rotate xl van 97 cm. is een TV muurbeugel met een lang uitschuifbare arm. Tevens is het mogelijk om uw TV 20 graden te kantelen. Zo kunt u uw TV in alle standen zetten.

TV beugel 10-97 cm. van de muur is een multifunctionele muurbeugel met een eenvoudige montage. Kenmerkend voor deze muurbeugel is de extra lange arm met drie draaipunten. Zo kunt u uw televisie maar liefst 97 cm van de muur trekken. Dit maakt deze beugel uniek in ons assortiment. Daarnaast is deze Stralex TV beugel draaibaar in elke gewenste kijkhoek en kunt u de televisie eenvoudig roteren.
 
Specificaties – DQ rotate xl black 97 cm. tv muurbeugel
Deze universele muurbeugel met lange arm is geschikt voor kleine en middelgrote televisies tot en met 40 inch met een maximaal gewicht van 13 kg. De TV muurbeugel heeft naast de draaifunctie, ook de mogelijkheid om uw televisie met 360 graden te roteren. Eenmaal gemonteerd, is de minimale afstand tot de muur 9,5 cm. Deze afstand tot de muur is met gebruik van de lange arm te vergroten tot maximaal 97 cm. Met de kantelfunctie kantelt u de televisie met 20 graden, voor de ideale kijkhoek.

SPECIFICATIES:

VESA: 75×75, 100×100, 200×100 en 200x200mm.

Max. gewicht TV: 13 kg.

Minimale afstand van de muur: 9,5 cm.

Maximale afstand van de muur: 97 cm.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad