3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

BenQ TL550

BenQ TL550
Nu nog meer interactie met uw klanten en collega’s. De BenQ TL550 55″ LED touchscreen combineert de kracht van aanrakingstechnologie met multimedia aansluitingen om uw presentaties te perfectioneren.

 

Interactieve flatscreens hebben zich ontwikkeld tot een onmisbaar communicatiemiddel in de commerciële sector en het onderwijs. Of het nu gaat om presentaties of opleidingen – overal waar informatie effectief en aanschouwelijk overgebracht moet worden, heeft BenQ voor u de perfecte oplossing met zijn interactieve TL550 flatscreen met een beelddiagonaal van 139,7 cm/55 inch en VA-LED-paneel!
 
De touchscreentechnologie, Full HD-resolutie en talrijke opties voor multimedia bieden u bovendien een aanschouwelijk communicatieplatform, waardoor er een constante wisselwerking is tussen u en uw toehoorders.
 
De BenQ TL550 is met behulp van de VESA-wandbevestiging flexibel en veilig in de presentatieruimte te installeren.
 

Optical Sensing Touch Technology
 
De BenQ TL550 display beschikt over Optical Sensing Touch-technologie, waarmee u uw computer door aanraking van het beeldscherm rechtstreeks aan kunt sturen. Dat gaat sneller en eenvoudiger en is veel duidelijker wanneer u hiervoor uw vingertop gebruikt, in plaats van de muis of het toetsenbord.
 
Om te beginnen sluit u uw computer gewoon via een USB-aansluiting aan op de TL550.
 
Optical Dual Touch Technology
 
De Optical Dual Touch Technology verandert uw display in een innovatief multitouchscreen. En door de de meervoudige bediening kunnen twee personen gelijktijdig* gebruikmaken van het touchscreen.
 
*Uitsluitend met Windows 7
 

Eye-Protect-sensor
 
De TL550 is uitgerust met de Eye-Protect sensor die u op elk willekeurig moment een optimale beeldkwaliteit garandeert. De intelligente sensortechnologie stelt zich automatisch in op het omgevingslicht en zorgt voor een aan de externe omstandigheden aangepaste, optimale lichtintensiteit van het apparaat.

 

Geïntegreerde luidsprekers
 
DiDe twee geïntegreerde stereoluidsprekers van 12 watt van de BenQ TL550 ondersteunen u uitstekend bij uw presentaties en completeren de multimediavereisten.

Bestel hier de BenQ TL550 of vraag een offerte aan.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad